martes, diciembre 08, 2009

XII MITJA MARATÓ ALZIRA

Avui estem a ALzira, per a fer-la mitja marató d'esta cuitat.
No l'he correguda mai, és una cursa nova per a mi, però tinc moltes bones referències. Els companys han comentat que al principi aguante els "machos" ja que hi ha unes pujades interessants i que al kilòmetre 14, ja és tot cap a baix.
El matí ha eixit fresquet, però molt bò per  córrer.
L'exida a l'hora, i tots es fiquem en moviment, tinc que aconseguir aguantat ara al principi per a quant arriven les pujades poder-les fer bé.
Donem unes voltes per la ciutat d'Alzira avançs d' exir al terme. Una vegada a les afores de la cuitat, el recorregut és molt interessant. Anem per els tarontgers que són molt abundants. Van arrivant les pujades i les anem fent bé, les vistes del recorregut mol boniques, una vegada al kilòmetre 14, ( parkimg de la murta) , según el comentari dels companys, lo que resta és tot cap a baix. Donçs bé, com he sabut reservar, ara es l'hora d'apretar, el últims 7 kilometres els faig a molt bon ritme i inclòs l'últim  esprintant i tot.
Una mitja molt bonica i molt divertida, realment he disfrutat de la cursa, no m'ha defraudat i tenien raó els que me l'havien aconsellat , pense tornar l'any que bé.
En quant a l'organització posar-los molt bona nota, ja que no ha faltat de res i tot en el seu lloc, l' unic però  es dir-los que per l'any que bé intenten que els sponsors s'astiren un poquet més i que a nosaltres ens coste menys diners.

No hay comentarios: